Over ons

Teaser Image beleaf NEW

In een notendop….

Wij bieden een vernieuwend assortiment plantaardige producten, geschikt voor iedereen. Of je nu veganist bent of niet. beleaf is er voor iedereen die iets nieuws wilt proberen en zin heeft in verandering. Of simpelweg: voor iedereen met een goede smaak!
 

Teaser Image Claim NEW

Waar we voor staan

Wij geloven niet in deze of die. Wij geloven niet in dit of dat. Wij geloven in 'en'. In een fantastische smaak EN 100% plantaardige ingrediënten. Zonder enige compromissen te moeten sluiten. We doen dit met plantaardige producten die jouw verwachtingen overtreffen. En pakken uit met verantwoorde ingrediënten. Minimale verwerking, een duurzame verpakking en het belangrijkste nog… een fantastische textuur en smaak! 

beleaf_TeaserM_Drinks_Range_NL

Verpakking

We hechten veel waarde aan onze duurzame verpakkingen. De verpakking van de potten is gemaakt van K3 en daarmee volledig recyclebaar. De literpakken van de drinks zijn tetra pakken, het papier dat hiervoor is gebruikt is FSC-gecertificeerd en kan daarom gewoon bij het afval gedaan worden. Daarnaast werken we ook hard om onze verpakkingskeuzes te blijven verbeteren! 

Almond trees

Sustainability

Onze amandelen worden geteeld en verwerkt in Spanje. Amandelen hebben vochtige winters en warme, droge zomers nodig. Spanje biedt dan ook het ideale klimaat. Wij vinden deze variëteit veel milieuvriendelijker dan die uit Californië. 

beleaf-global-teaser-m-instagram
Let's share beleafs

Soulfood for your feed. Follow us on instagram.